Інтерв'ю дня ч. 3 - сес. Леся Форович - провідник кухні

Скільки років ти вже таборуєш на Новому Соколі?

      Здається що 6 років.

Чому ти привозиш своїх дітей на НС?

        Задля товариства. Тут є дуже приємні діти. Перший раз, що моя донька мала їхати на табір всі її ровесники їхали на НС, то ми також тут приїхали. Ми відразу полюбили цю оселю, і ми навіть ніколи не хотіли їхати на інакшу.

Працювати в кухні це дуже тяжка робота. Чи тобі подобається ця праця?

        Я дуже люблю варити.  Я тут багато навчилася. Першого року що я тут була тут був професійний кухар. Я від нього дуже багато навчилася і почала краще варити вдома. З цієїй кухні я дістала багато цікавих переписів та запізнала дуже приємних жінок з цілої Америки.

Коли ви прокидаєтеся? Коли кінчаєте працю в кухні? Чи маєте якійсь відпочинок підчас дня?

        Ми вже в кухні в 6:15. Ми не виходимо з кухні скорше як 9:00 вечером. Ми беремо перерву на пів години перед підвечірком. Це дуже довгий день.

Яка твоя найбільш улюблена страва?

        Я думаю що нам всім найбільше смакує пані Марти (Стасюк) "casserole". (Всі присутні пані в кухні погодилися). І також цього тижня ми спекли дуже смачні "muffins" з кабачків і ананасу.

Що ти думаєш таборовикам найбільше смакує?

        Ми мали "salad bar" кілька днів тому. Це їм подобалося. Також їм все солодке смакує. Всім смакують наші славні "pizza subs". Нам всім дуже приємно, що діти все довір'яють що все що ми зваримо буде смачне.

Чи ти б хотіла ще щось додати?

          Мені приємно бачити коли діти приходять до вікна і хочуть бачити що ми зварили і все хочуть репетки.

           Новий Сокіл це цікаве місце. Коли я приїжджаю що року я маю таке почуття що ніколи не від'їхала. Також здається що ціле життя знаю цих людей котрих тут запізнала, і знаю що завжди буду з ними дружити.

Леся Форович і син, новак Марко.

Леся Форович і син, новак Марко.