Інтерв'ю ч. 9 - зі "шановним" гостем Євгеном Нотом

Добрий вечір, пане Євгене, скільки років Ви вже тут таборуєте на Новому Соколі?

      Здається що 2, але я не певний, бо не вмію числити.

Ми знали, що ви нас відвідували минулого року, але ви не зголосилися до адміністрації. Також пам'ятаю роками тому ваші родичі також були на терені табору але не зголошувалися.

      Не знаю за родичів, може вашого напису не вміли прочитати. Я прийшов до ваших дверей і стукав. Може ви вже спали, бо я тільки в ночі ходжу по таборі. 

Пане Євгене, вам чомусь цього року дуже подобається табір юнацтва. Чому?

        Мені на Новому Соколі взагалі дуже цікаво, але там в юнацькому таборі дуже гарно пахне.  Першої ночі табору я занюхав дуже смачні "чіпси". Але ж вони мені засмакували.  Тоді знайшов ще кілька дуже смачних річей. Одного вечора, хтось лишив мені свої двері відкриті... думаю, що запрошували мене в гості, ні?

Думаю що ні. Також не бажано щоб ви так галасували підчас ночі. Чому ви перекидаєте смітники? Таборовики хочуть спати.

      Думаю, що все щось там цікаве може знайтися. Але знаєте де мені взагалі найцікавіше?? Все підчас вашого другого тижня таборування, смітники на найвищій поляні так гарно пахнуть.  Хтось що вечора там лишає такі запашні, маленькі кісточки. Я на це чекаю цілииииииий рік!

Взагалі, ви дуже часто нас відвідуєте цього року. Чому?

       В цьому районі штату Ню Йорк вже кілька місяців є дуже сухо. Це є майже ситуація посухи. У лісі не маю що їсти. Я дуууууже голодний.

Це зле. Нам також тяжко таборувати без дощу. Може скоро зміниться.  Розуміємо вашу ситуацію, але просимо вас, яко всіх гостей, дотримуватися правил оселі, щоб всім було приємно тут таборувати.        

Пан Є. Нот - небажаний гість на нашій оселі

Пан Є. Нот - небажаний гість на нашій оселі